Slow search engine results

NOTE: Any “one-liner” or topics requesting support or reporting bugs that do not make an effort to include as much of this information as possible will not be responded to. Repeatedly posting as such is grounds for banning._
Please try to adhere to this template when reporting bugs. If you think you don’t need to fill out every section in the template fill out as much of it as you can and please be as descriptive as possible when posting.
<---------Delete this line and everything above before posting---------->

Description of the issue:
I use the brave search engine within Brave. It takes FOREVER for pages to load. I am constantly getting the message that I can wait for the page or leave the page. This shouldn’t be happening. I have a good internet speed and connection.

Steps to Reproduce (add as many as necessary): 1. 2. 3.
The steps are literally just opening tabs and trying to load a web address. Or click on a link in an email to open an article. It’s not just a one off. It’s with every page.
Actual Result (gifs and screenshots are welcome!):

Expected result:
I expect to click a link or put in a web address and have it immediately open. This isn’t even close.
Reproduces how often:
EVERY SINGLE TIME
Operating System and Brave Version(See the About Brave page in the main menu):
I am on Windows 11.
I have checked the about Brave and it says I am up to date on the version, [
Version 1.41.96 Chromium: 103.0.5060.114 (Official Build) (64-bit)
]

Additional Information:
Are you guys just not capable of handling the traffic on Brave. I’ve never had this issue with any other browser or search engine. I left the others for specific reasons and am putting up with this because I don’t want to use them again but this is ridiculous.

Hi

Does the issue persist when using:

  1. A private window?
  2. A new profile?

Hi. Thanks for responding.
A private window, yes. Tried it with numerous pages tonight. A different profile I have no idea and no intention on creating one to test this. I don’t want another profile. This is all I use or plan on using. I just don’t understand why pages take so long to load. The “page unresponsive” message is constant.

Hi

An extension may be causing the problem.