Youtube doesn't work on Brave

Youtube Video won’t load past 5 video on :

How can this issue be reproduced?

  1. Go to YouTube
  2. Scroll Down
  3. Won’t load anything past 5 videos

Expected result:
With or without the shield YouTube is still broken and won’t load. Fix this SOON!

Brave Version( 1.19 Brave Firewall + VPN Update`):

Mobile Device details
iPhone 11 XR

Additional Information:

Proof:

does the shield off help and if it does what your current setting for the shield
if not then do you have extensions installed ? if yes try to disable all
hope that help and have a nice day

See it doesn’t work at all. They need to fix this.

Same with the post I just made:

does private mode help or not also ?

no it doesn’t. I just tried it.

sorry man idk but i will ask @Aa-ron help
he is one of the team here

hope your issue get fixed and have a nice day both of you :slight_smile:

Hi @MrWaste,
Have you tried this with other browsers?

#1 I don’t use any but brave on ios because it doesn’t do a well enough job for ad blocking…

#2 Can you look into having 1080 on YouTube? 720p is so bad quality. There is 1080 on the YouTube App but not on the website.

3# Look at this Problem with Cosmetic Filter blocks page elements doesn’t work under properties when copying the element

#2 Proof:

image

image

Works in other browsers
Don’t work with shield off

Works on iPad in brave

Yeah I saw that problem it’s take a while to reload even if you keep wait nothing is gonna happen I mean nothing played

Dont work on Ipad in Brave anymore… :frowning:

Hello all,
We have a fix and it should be out next release.

2 Likes