My BAT disappeared from Rewards after connecting wallet to Gemini

Briefly describe your issue:
My BAT disappeared from Rewards after connecting to Gemini wallet. It has been over 24 hours since it was connected, and I don’t see a BAT balance in my Gemini Balances. The BAT rewards in my browser also show zero BAT. My browser is up to date. My Gemini account is verified. Brave Browser and Brave Trading show as connected applications in Gemini.

What Operating System and Brave version are you using (Menu --> About Brave)?
macOS Catalina 10.15.7
Version 1.31.88 Chromium: 95.0.4638.69 (Official Build) (x86_64)

Is your browser wallet currently verified? (yes/no)
Yes

What date did you verify your wallet?
Not sure. Gemini says that the Brave Browser was connected 10/24/21. Brave Trading was connected 1 day ago.

Have you been able to successfully receive payments in the past?
I have been able to receive Brave Rewards in the past.

Are you using a VPN? (yes/no)
Yes, ExpressVPN.

Are you in a supported region (see here for list of supported regions)?
Yes, USA.

Does your device pass the SafteyNet check (Android only)?
N/A

Have you manually turned off Auto-contribute on all of your devices linked to Uphold??
N/A

Everyone is seeing this. At the top of every community forum page, you will see the status of payments as processing.

Brave Ads Payout status:

  • Verified Uphold wallets : :green_circle: Payments Processing.
  • Verified Gemini wallets : :green_circle: Payments Processing.
  • Unverified wallets: :green_circle: Claims Available.

dan87 was correct. My BAT finally showed up in my Gemini balances. It took well over 48 hours, but it finally made it. Please consider this issue resolved. Thank you.

Ironically I still haven’t received mine. But good to hear that the payments are indeed slowly going through