BAT rewards missing after connecting to Gemini wallet

Briefly describe your issue:
My BAT rewards are missing after connecting to my Gemini wallet about a month ago. New rewards are appearing in wallet since connecting

What Operating System and Brave version are you using (Menu --> About Brave)?
Windows 10, Version 1.34.80 Chromium: 97.0.4692.71 (Official Build) (64-bit)

Is your browser wallet currently verified? (yes/no)
Yes

What date did you verify your wallet?
Not sure of specific date. Around 12/15/2021

Have you been able to successfully receive payments in the past?
Yes

Are you using a VPN? (yes/no)
No

Are you in a supported region (see here for list of supported regions)?
Yes

Does your device pass the SafteyNet check (Android only)?
N/A

Have you manually turned off Auto-contribute on all of your devices linked to Uphold??
N/A

Can you please send me a DM with your wallet payment ID found on your brave://rewards-internals page so I can take a closer look?

Thank you.

Hi. I know you support guys are busy, but I haven’t heard back in close to a month, so I just wanted to check and see if there was any update. My BAT still has not appeared in my Gemini wallet, but I am receiving new rewards as expected.

If it helps at all, I do think I disconnected and then reconnected my wallet shortly after connecting the first time and noticing my tokens weren’t transferring. I wouldn’t be surprised if this is the cause of the problem. If you need any additional information from me, please let me know.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.