Log In Recaptcha does not work

bug

#1

All web sites that verify I am a human by making me check that ridiculous box (most likely Flash) to prove I am not a bot. This has NEVER worked and continues to force me to use other browsers for almost every single USEFUL - BUSINESS web sites I NEED to get into.

I have Brave as my default but am using Vivaldi most of the time BECAUSE I CANNOT LOG INTO ANY OF THE CRITICAL WEB SITES I need to to get my WORK done!

Dude’s this is HUGE and I cannot believe this has not been addressed by other people.

I am thinking that - AS USUAL - this problem is UNIQUE to me…there is no way other people have experienced this and NOT bitched about it.

Description of the issue:

Steps to Reproduce (add as many as necessary): 1. 2. 3.

Actual Result (gifs and screenshots are welcome!):

Expected result:

Reproduces how often:

Brave Version(about:brave):

Reproducible on current live release (yes/no):

Additional Information:


#2

Hi @tompbrave,

Can you provide the screenshot of the issue and your Brave version? This kind of info is “asked” and needed to provide an answer.

Thanks!
:slightly_smiling_face:


#3

Here you go! This little VEXING box comes up often and will not work. When I try to click the check box it is as if the thing is merely a dead graphic with no html attached to it

Thanks


#4

@tompbrave,

Can you reupload your image and provide your Brave version (replying directly from Community site will be better)? Looks like the image is converted to “empty box”.

Thanks
:slightly_smiling_face:


#5

@tompbrave, so my best guess is that you’re using 0.25.x version and you have an issue with reCaptcha (maybe I’m wrong, need the screenshot and your Brave version).

This is a known issue where reCaptcha not working if you have “Strict Site Isolation” enabled under Preferences > Security.

You may want to disable that for now.
Thanks
:slightly_smiling_face:


#6

Yes that was the problem.
here is my version info

Brave 0.25.2
V8 6.9.427.23
rev 8ea2a9c

sorry for the confusion and
THANK you!!!


#7

You may also want to update to the latest release.
You are currently using the Muon Brave build (v0.25.2). We have since deprecated Brave Muon in favor of this: