I have not received any bats since November 2021

Please ensure that you’ve read through the following topics/pages thoroughly before opening a topic as your question may have already been answered:

Please try to adhere to this template when reporting bugs. If you think you don’t need to fill out every section in the template fill out as much of it as you can and please be as descriptive as possible when posting.
<---------Delete this line and everything above before posting---------->

Briefly describe your issue:
I have not received any bats since November 2021

What Operating System and Brave version are you using (Menu --> About Brave)?
Mac Monterey Version 12.3.1
Brave Version 1.37.116 Chromium: 100.0.4896.127 (Offizieller Build) (x86_64)

Is your browser wallet currently verified? (yes/no)
Yes, but I can not connect:

What date did you verify your wallet?

Have you been able to successfully receive payments in the past?
Yes

Are you using a VPN? (yes/no)
No

Are you in a supported region (see here for list of supported regions)?
Yes (Germany)

Does your device pass the SafteyNet check (Android only)?

Have you manually turned off Auto-contribute on all of your devices linked to Uphold??
?

This happened probably because your Brave Rewards account might have got flagged. Have you checked your wallet status @ brave://rewards-internals

First, have to say, love your icon! Too cute. :smiley: Adding my two cents worth below.

Since you are from Germany, I guess you created your Uphold account before Uphold stopped supporting your country? In other words, you are still a verified user with Uphold with all services available? If not, you will not be about to connect your Rewards with a custodial provider.

I am an English speaker only but it looks like that message is indicating your account is flagged. If your account is flagged, you will not be able to view ads and/or earn rewards. Brave should automatically remove the flag after some period of time if it is a false positive. You can be reflagged if you are continually trying and failing to connect to your Uphold account.

Next time the flag is removed do this:

  1. Make sure Brave and your OS are updated to the latest version
  2. Disable any active extensions
  3. Clear history/cache, exit the browser, and reopen
  4. Try to connect with Uphold.

If the above does not work or if the flag has been persistent for several weeks and it is a false positive, you should submit a request here: Submit a request

I didn’t know we could submit queries like this.
Thank you for letting us know

1 Like

@ezioaldetore That is the same request form Brave uses for wallet unlinking requests. The moderators are directing users with false positive, “permanent” flags to that form also. It has limited uses and I doubt if you would get any response for issues normally handled by community support staff. Just so you know… :smiley:

Good to know and thanks mate