After months still 0 BAT

Ive been using brave for several months now. I’ve received 0 BAT. It doesn’t even accumulate anymore. Still at 0 BAT this month. Auto contribute is off. I’ve never tipped. Ads are set to max and to appear whether I’m using brave or not. The first couple weeks I was slowly accumulating BAT, but that was months ago. Now it is ALWAYS a big fat ugly zero. The hell am I doing wrong here? And I see posts ppl are at hundreds of BAT per month?!?! Hopefully somebody can help me, it’s really frustrating me.
Thanks!

Bump! Please someone help me. Seems like all the posts around mine have answers…all I have is BUMP!!
Thanks!

to check your rewards is better to go to brave://rewards.

try deleting the browser cache

BUMP!!

Tried deleting cashe. No noticeable change…

Sorry. I missed this template in the instructions apparently…

**Briefly describe your issue:
Ive been using brave for several months now. I’ve received 0 BAT. It doesn’t even accumulate anymore. Still at 0 BAT this month. Auto contribute is off. I’ve never tipped. Ads are set to max and to appear whether I’m using brave or not. The first couple weeks I was slowly accumulating BAT, but that was months ago.

What Operating System and Brave version are you using ( Menu --> About Brave )?
Brave 1.24.86
OS: Android 11

Is your browser wallet currently verified? (yes/no)
No? 25 BAT was minimum to verify wallet? I haven’t had that many yet!

What date did you verify your wallet?
N/A

Have you been able to successfully receive payments in the past?
The first month I was accumulating BAT, then nothing…ive yet to receive any BAT

Are you using a VPN? (yes/no)
Yes, but I got nordVPN a week ago otherwise only while in Opera

Are you in a supported region (see here for list of supported regions)?
USA is supported

Does your device pass the SafteyNet check (Android only)?
Yes. Passed.

Have you manually turned off Auto-contribute on all of your devices linked to Uphold??
Off. Never been on before. I’m not linked to uphold