TV Shows On Toggle/meWATCH Could Not Be Played


Description of the issue:
Videos found on this link could not be played on Brave. It could be played on both IE and Firefox.

Exact URL of the website in question:


Did the issue present with default Shields settings? (yes/no)
Yes
Does the site function as expected when Shields are turned off?
No
Is there a specific Shields configuration that causes the site to break? If so, tell us that configuration. (yes/no):
No
Does the site work as expected when using Chrome?
Yes
Brave version (check About Brave):
Version 1.2.42 Chromium: 79.0.3945.117 (Official Build) (64-bit)

1 Like

@jasonk,
I’m unable to view the content due to my region. I’ll try logging in via VPN, but in the meantime, would you mind sharing a short screen recording of what happens when you attempt to stream content on the site?

Screen recording using Brave.

@jasonk,
I imagine that the site is detecting our ad-blocker (Shields) and halting the stream. Can you try lowering Shields using the Shields panel (in the address bar) and see if that changes the behavior?

Hey @jasonk I just tested the video (via vpn) https://video.toggle.sg/en/series/let-s-celebrate-2020/ep11/886082 had no issues with playback. Was a bit slow, but eventually loaded

I tried again with Shields down, all Shields disabled. The advertisement played for about 30s, the actual video still cannot be streamed. Both Sensors and Autoplay showed as blocked too. I then allowed both Sensors and Autoplayed but it didn’t work too.

Hey @jasonk Do turning off site-trackers helps with video playback? Can you paste your site-trackers from Shields also…

I turned off site-trackers, video still can’t play. Only the advertisement video played for about 30s-1min, but the actual video after the advertisement video cannot be played.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.