Random uncontrollable clicking and cursor

Assuming there was a graphics card conflict, I disabled hardware acceleration in the browser, switched from Open GL 2.0 to 3.1 in the system-wide settings, and disabled the touch pad and touch screen with ‘xinput float’ at startup, which I’d done previously due to a similar clicking/cursor behavior with the touch screen, but this problem keeps arising.

This only occurs in the Chrome-based browsers I’ve used (Chromium and Brave), not in Firefox, or any other desktop application. I deleted the settings folder, rebooted, and the problem stopped briefly, then started again, possibly after I installed the Google Docs Offline extension. Things are fine now after removing the Google Translate and Google Docs Offline extensions, but I welcome suggestions and theories in case this problem returns.

My hardware information:

System:    Kernel: 5.8.6-1-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: N/A Desktop: KDE Plasma 5.19.5 
           Distro: Manjaro Linux 
Machine:   Type: Laptop System: Acer product: Aspire E5-571P v: V1.13 serial: <filter> 
           Mobo: Acer model: EA50_HB v: V1.13 serial: <filter> UEFI: Insyde v: 1.13 date: 09/04/2014 
Battery:   ID-1: BAT1 charge: 42.6 Wh condition: 42.6/55.9 Wh (76%) model: SANYO 0032334134314C41 
           status: Full 
CPU:       Topology: Dual Core model: Intel Core i5-4210U bits: 64 type: MT MCP arch: Haswell rev: 1 
           L2 cache: 3072 KiB 
           flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 19162 
           Speed: 2377 MHz min/max: 800/2700 MHz Core speeds (MHz): 1: 2394 2: 2394 3: 2394 4: 2394 
Graphics:  Device-1: Intel Haswell-ULT Integrated Graphics vendor: Acer Incorporated ALI driver: i915 
           v: kernel bus ID: 00:02.0 
           Device-2: Chicony HD WebCam type: USB driver: uvcvideo bus ID: 2-7:6 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.8 driver: intel unloaded: modesetting resolution: 
           1: 1366x768~60Hz 2: 1440x900~60Hz 
           OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel HD Graphics 4400 (HSW GT2) v: 4.5 Mesa 20.1.7 
           direct render: Yes 
Audio:     Device-1: Intel Haswell-ULT HD Audio vendor: Acer Incorporated ALI driver: snd_hda_intel 
           v: kernel bus ID: 00:03.0 
           Device-2: Intel 8 Series HD Audio vendor: Acer Incorporated ALI driver: snd_hda_intel 
           v: kernel bus ID: 00:1b.0 
           Sound Server: ALSA v: k5.8.6-1-MANJARO 
Network:   Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
           vendor: Acer Incorporated ALI driver: r8169 v: kernel port: 3000 bus ID: 01:00.1 
           IF: enp1s0f1 state: down mac: <filter> 
           Device-2: Broadcom and subsidiaries BCM43142 802.11b/g/n vendor: Lite-On driver: wl 
           v: kernel port: 3000 bus ID: 02:00.0 
           IF: wlp2s0 state: up mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 465.76 GiB used: 389.95 GiB (83.7%) 
           ID-1: /dev/sda vendor: Seagate model: ST500LT012-1DG142 size: 465.76 GiB 
Partition: ID-1: / size: 38.20 GiB used: 18.63 GiB (48.8%) fs: ext4 dev: /dev/sda3 
           ID-2: /home size: 414.87 GiB used: 370.47 GiB (89.3%) fs: ext4 dev: /dev/sda4 
Swap:      ID-1: swap-1 type: partition size: 3.91 GiB used: 866.1 MiB (21.7%) dev: /dev/sda2 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 49.0 C mobo: N/A 
           Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:      Processes: 212 Uptime: 2d 13h 42m Memory: 3.77 GiB used: 1.92 GiB (50.9%) Init: systemd 
           Compilers: gcc: 10.2.0 clang: 10.0.1 Packages: 1390 Shell: Bash v: 5.0.18 inxi: 3.1.05 ```