Missing rewards sent!


In this month, I was expecting to get +8.893 BAT for rewards but I received only 6.372999999999970000 BAT . This is the screenshot.

Do you know what the reason was?


Briefly describe your issue:

What Operating System and Brave version are you using (Menu --> About Brave)?

  • [Version 1.35.100 Chromium: 98.0.4758.87 (Official Build) (arm64)]
  • MacOs Monterey - 12.2.1 - Mac mini (M1, 2020)

Is your browser wallet currently verified? (yes/no)

  • yes (uphold)

What date did you verify your wallet?

  • Verified on 09/14/2020

Have you been able to successfully receive payments in the past?

  • yes, but this month I got missing rewards.

Are you using a VPN? (yes/no)

  • no

Are you in a supported region (see here for list of supported regions)?

  • turkey

Does your device pass the SafteyNet check (Android only)?

Have you manually turned off Auto-contribute on all of your devices linked to Uphold??

  • I only had one turned off. I think the others will be in sync as well.

At least you are receiving your payout. I still have yet to get mine that was due on March 7th. Now I am waiting for my March earnings as well. My rewards are just disappearing it is very frustrating.

1 Like
1 Like

Your situation is really weird!!

We are actively working to ensure that each user receives the correct amount of BAT for the April payout. If you have received less BAT than expected this month, please note that payments to verified wallets and claims for unverified wallets will continue to process through next week. Thank you for your patience as we work to complete your payments.

To ensure that future payouts go more smoothly, we will be investing additional time and resources into improving tooling and communication around the payout process. We thank you for your patience and continued support of Brave Rewards.

Please follow this thread for further updates regarding April payments - Ads Payout Status Update.

Thank you for your patience!

1 Like

I am still waiting for a solution. Thanks for reply.

Hi, is the problem solved?