Issues with imagines not loading on some websites

issue for the past few weeks where images on some sites will just not load and are just invisible I tried seeing if it was a issue with my pc or maybe my internet but any other browser works but brave.

This issue never changes and never fixes its self for me

I am on the latest version of brave

hi,

can you specify what kind of images?

Maybe blocked ads or is it embedded content?
Just a thought.

cheers

Its not ads and i disabled the shields

Thanks for reporting, can you provide and example URL?

Yes for instance this site http://namemc.com little to no images load on that site but if i switch to normal google they load

@aroundandroundround

When visiting: ‘https://namemc.com’, set the site-specific Shields (Lion icon - near right end of URL address field) settings:

  • Shields: UP for this site
  • Trackers & ads blocked (Aggressive)
  • Scripts blocked
  • Cross-site cookies blocked
  • Fingerprinting blocked (Strict)

In a Brave Browser > New Window, go to brave://settings/content/javascript

Scroll down that javascript settings page to Allowed to use javascript

Click the Add button

Enter [*.]namemc.com as the site . . . but Do Not Enable

  • Current Private session only

Click the Add button

Close the window.

In a Brave Browser > New Private Window, go to: ‘https://www.namemc.com

There may be some large areas that are, where some large ad-layouts were.

That may interest @fanboynz

i think it may be a issue with my connection because the moment i use a vpn the images load without a issue but it doesn’t explain why it happens to brave but not other browsers