Google Maps location photos don't load when directed from google search

Description of the issue: When searching for a business on Google Search specifically, then clicking the “see photos” button on the right hand side business listing, once loaded none of the pictures show up. When you search for the business on Google Maps then click the business, and click photos, they will show up. There is also an error in the console. Here is a video on how to recreate the issue: https://www.youtube.com/watch?v=tM02JDukQOA&feature=youtu.be

Exact URL of the website in question: https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x6d0d47913c2cffe3%3A0x2a3521cd7abe828c!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipM2cAyLYbP8CwUfEynYw7Eyb_5WKApb8uu4QrE%3Dw243-h160-k-no!5spo%20brothers%20-%20Google%20Search!15sCgIgAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipM2cAyLYbP8CwUfEynYw7Eyb_5WKApb8uu4QrE&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwi78cXD4P7sAhWaWX0KHe29DxEQoiowE3oECBcQAw

Did the issue present with default Shields settings? (yes/no) yes

Does the site function as expected when Shields are turned off? no

Is there a specific Shields configuration that causes the site to break? If so, tell us that configuration. (yes/no): no this breaks with shields fully down, and all extensions disabled (even when using the tor window)

Does the site work as expected when using Chrome? yes

Brave version (check About Brave): Version 1.16.76 Chromium: 86.0.4240.198 (Official Build) (64-bit)

update: This issue doesn’t seem to be present in the nightly build of Brave

1 Like

I have also been having this issue lately.

1 Like

This should be fixed in the latest Brave release 1.17 https://brave.com/latest/

Images loaded fine here in 1.17