Disconnecting and reconnecting Uphold Wallet seemingly reset my BAT to 0

I was in conversation with @steeven in DM about getting some payment issues handled.

Low and behold, a new update comes. I disconnected my Wallet, just fine, BAT estimated (after latest bug fixing update) and reconnecting set my BAT back to 0.

image

Assistance would be appreciated.

-AASB

1 Like

And not just windows… Noted. Seems to have happened on my mobile as well. I’m seeing many many cases of this. MacOS, on my own android device. This apparently was not a localized issue. I will update the topic name accordingly.

EDIT:
Additionally, it seems to be affecting majorly the post rewards patch that was just issued recently…

1 Like

Nothing to do with your Uphold wallet. The Brave clock (whatever time zone that is) just rolled over to 1 August, and all of the July rewards have been taken out of the “Current earnings this month”. We should be seeing another line above that which shows how much will be added to our Brave Rewards wallets in the upcoming payout, but for some reason that message isn’t showing up.

2 Likes

I gathered that. I was digging into it, as even so, this bug has occurred before. And proper documentation of it will help some forum dweller years to come.

1 Like

Yeah, every time the devs make a change or fix a bug, everyone freaks out, even if they post an announcement about it. No one reads the announcements–they just scream bloody murder and clutter up the forum with complaints.

2 Likes

I have no doubt you have knowledge of this. That’s why I decided to make a logical analysis of it. Thanks for your deductive skills as well. I didn’t see any recent commits to their rewards service. Maybe it’s that new Brave-Core update they pushed…

1 Like

Exactly! And THANK YOU for your logical analysis! It’s unbelievable to me how many people just go ballistic instead of also analyzing it logically.

1 Like

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.