Brave rewards not working and blank tab/section

Briefly describe your issue:

I have stopped receiving rewards. I deleted and reinstalled the browser, and it appears my settings are still there and good, except that my rewards are no longer working. And when I try to view the Rewards section (brave://rewards) it is a blank white page. The other pages appear fine.

What Operating System and Brave version are you using (Menu --> About Brave)?

macOS Monterey 12.6

Version 1.44.112 Chromium: 106.0.5249.119 (Official Build) (arm64)*
*

Is your browser wallet currently verified? (yes/no)

yes

What date did you verify your wallet?

a while ago, but also when I re-installed browser the other day.

Have you been able to successfully receive payments in the past?

yes

Are you using a VPN? (yes/no)

yes (I have in the past when it was working as well)

Are you in a supported region (see here for list of supported regions)?

yes

Does your device pass the [SafteyNet]) check (Android only)?

i am not on android

Have you manually turned off Auto-contribute on all of your devices linked to Uphold??

I have manually turned off Auto-contribute.

What do you mean by blank white page. Upload at least one screenshot.

this is how the rewards portion looks

as far as i know fo follow this steps. Open uphold go to integration than remove brave from upload. If you still have a issue means
brave rewards detect some unusual traffic (vpn /invalid extension. But I have a solution. But try it.

I’m not sure how to go to Uphold or what that is. when the question asked if I manually turned off auto-contribute on all devices linked to Uphold, I thought it referred to the settings of Brave. I have manually turned it off there.

I’m assuming you mean to disconnect and reconnect my Gemini acct? So I have done that. I have logged in and revoked the app access, but when I try to reconnect, it takes me to the auth page and I allow it, but it doesn’t reconnect. Just keeps doing that everytime

Ok than go to browser settings - additional settings - system - disable hardware acceleration - save - restart.

this didn’t work. same blank page

Check my dm message.

is this something of a clue?

1 Like

i understand but have a question . Are you able to create new tab and able to check your internals . If yes then upload your logs(start date - today. Thanks.

1 Like

Please Avoid Any sensitive data ( like wallet I’d).

1 Like

@SaltyBanana @steeven please assist. Thanks

Hi @amarquez808

Thanks for reporting. Is this still an issue for you on Brave 1.45 or higher?

i have the same issue, on my mac. everything else seems to be working fine. amaraquez808, were you able to fix issue?

Can you go into brave://extensions and disable all extensions, relaunch the browser, then see if it’s still blank? This is commonly due to random browser extensions interfering with the rendering of the page.

I’d also update to the latest version of Brave (you can via brave://help).

Yes. This is what was suggested and it worked…

create a new Brave profile, then enable Rewards. This should resolve the issue of the blank Rewards profile.

To create a new profile, visit the three lines in the top-right of your Brave browser and navigate down to the Create a New Profile option.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.