Brave hangs for one minute on this website (even without shields)

Description of the issue:

Brave freezes for a whole minute when I go to one website with ou without the shields enabled. This website works perfectly fine on Chrome (with or without adblocker) or with Edge.

Exact URL of the website in question:

https://www.ipqualityscore.com/login

Did the issue present with default Shields settings? (yes/no)

yes

Does the site function as expected when Shields are turned off?

no

Is there a specific Shields configuration that causes the site to break? If so, tell us that configuration. (yes/no):

no

Does the site work as expected when using Chrome?

Yes perfectly and it loads instantly (on Edge too).

Brave version (check About Brave):

1.45.131

Hi @fabiochelly thanks for reporting.

Does it hang when you visit the link you have provided or when you log in?
Also are there any extensions/programs you have active or enabled that could be interfering?

It hangs on all pages of this website.
I disabled all my extensions but it doesn’t change anything. All pages of the website freeze, even the homepage.

The page loads, but then I can’t click on any link or field because everything is frozen (even the tab seems unresponsive: I can’t middle click on it to close it for instance, I do need to click on the cross to close it).

Sometimes, the message “Page Unresponsive” appears:

If I click on “Wait” the website finally becomes responsive after one minute.

Fabio

Hi @fabiochelly

Thanks for clarifying, I do see what you’re experiencing.
I will bring this to the attention of our team for further investigation.
In the mean time, if you are able to go to your Dev Tools in the browser do you see a net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT message in the console?