Bu ay reklam ödüllerim kayboldu

Brave tarayıcısını Mart ayında kullanmaya başladım. Reklam ödülü olarak yaklaşık 6 BAT kazanımı görünüyordu. Fakat ödüller kayboldu. Bu konuda yardım edebilir misiniz?


Burada görüntülediğim reklamlar gözüküyor. Teşekkürler.

1 Like

geri dönüş alabildiniz mi aynı durum benim için de geçerli sonucu merak ediyorum.

Maalesef geri dönüş almadım. Eğer bir geri dönüş alırsam buraya tekrardan yazarım.

Selam beyler sistemde uphold yada gemini kullanıcı bilgilerini her zaman kaydedin otomatik açılsın community sayfasıda otomatik açık kalsın geçmişinizi silmeyin brave ödülleri sayfasında brave ödüllerini yönet diye seçenek var oradan her zaman ödüllerinizini yedeğini alın çoğunlukla bu yaşanan sorunlar cüzdan hesapları kilitli yada geçmiş silinmiş oluyor 1 gün ve 3 gün reklam gelmedi diye çoğunlukla kişiler geçmişi silince sorun yaşıyor bende aynı hatayı yaptığım için çoğunlukla yedek alıyorum youtube da brave ile ilgili videolara bakıp çok gelir olarak düşünmeyin ülkeler bazında nakit akışı ve kazançlar var belli başlı sistemler bunlarda mümkün oldukça her şey sekronize olarak çalışırsa sorun yaşamazsınız

Tavsiye için teşekkürler. Fakat yedeklemeyi nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. O konuda da yardımcı olursan çok iyi olur. Son olarak da bu verilmeyen reklam ödüllerini geri alabilir miyim sence?

brave uygulamasına girdikten sonra sağ üst tarafta 3 çizgili butona basınca brave ödülleri yazan yere tıklayacaksın sonrasında sayfanın sağında brave ödüllerini yönet adında buton var sonrasında ki işlemler basit ödüllerini almaya gelince pek emin değilim çoğunluk yedek ve bulut üstünde olduğu için eğer ki ay sonuna kadar gelmez ise zaten evrensel olarak bat ödülleri dağıtılıyor bir sonra ki ay da yapmış olduğun ödüllerini alırsın ancak

Herhangi bir dönüş almadım. Fakat ödüllerim geldi. Aynı sorun devam ediyor mu sizde?

bende de aynı sorun var iki kere ödüllerinizi toplayın bildirimi geldi ve insan olduğumu kanıtlamam için capcha tarzı testi yapmama rağmen iki bildirim de kayboldu ödüllerimle birlikte.

Benimde ödülleri al kısmım kaybolmuştu. Bir daha gelmez diye korktum fakat geri geldi. Merak etmeyin 90 gün içerisinde ödülleriniz kaybolmuyor diye biliyorum. Capcha testini doğru yaptığınızdan emin olun bu arada.

Bende aynı sorun devam ediyor. Nisan’ın başından beri ödüllerimi bekliyorum ama daha geri dönüş almadım.

Tahminimce gelir diye düşünüyorum. Cüzdanınızı bağladınız mı?

Evet hesabıma bağlı.

O zaman maalesef bir bilgim yok. 90 gün içerisinde gelebilir diye biliyorum. İsterseniz forumdan yeni bir başlık açın.

Benim de geri geldi :slight_smile:

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.