Bu ayki ödül doğrulamalarım ve ödüllerim gelmedi

Brave tarayıcıyı telefonumda ve 2 adet bilgisayarımda kullanıyorum fakat ne ödüllerim yüklendi ne de ödül doğrulama gelmedi, hatta bu ay reklamlardan hiç ödül vermedi. Geçen ay da doğru düzgün alamadım ödüllerimi bu ay hiç verilmedi. Günlerce reklam açıyoruz fakat ödüllerimiz neden hak ettiğimiz şekilde verilmiyor. Hiç düzenli dağıtım yapılmıyor.

1 Like

Bu konuda yardım almanın en iyi yolu Brave’e bir destek bileti göndermek olacaktır. Bu bilgileri alacaklar ve ödemelerle ilgili yaşadığınız sorunları nasıl çözeceklerini bulmaya çalışacaklar.

The best way to get assistance on this will be to submit a support ticket to Brave. They will take this information and try to find out how to resolve any problems you are having with payments.

1 Like

Çok teşekkür ederim, formu doldurup göndereyim bakalım. Aylık 15-20 bat geliyordu, hiç ödülüm gönderilmedi. Telefondan bilgisayardan ödüllerimde görünmüyor, gelmedi de. Umarım yanmamıştır ödüllerim.

Sorma dostum, bir ay ödül vermediler 20-25 Bat civarı yediler, yetmiyor gibi öbür ay da tarayıcıda kalan 15 Bat civarı ödülüm vardı verildi dediler ama hiçbir şey gelmedi onları da yediler. Ama haksızlık bu. O kadar kullandık, reklam açtık ama onca insanı kandırıyorlar. Uphold cüzdanım bomboş kaldı, ödüller verildi denildi ama hiç biri gelmedi. 40 Bat civarı ödüllerim yandı boşuna. Yazılar yazdım falan ama hiçbir sonuç çıkmadı.

Denedim formu doldurup gönderdim fakat bu da işe yaramadı. Geçen ay Bat ödüllerim gitti, bu ay gelecek olan ödülleri de verildi denilmesine rağmen hiçbirisi gelmedi. Boşu boşuna emek harcattılar.

@fatihkurt88 Formu doldurduğunuzda, bilet numarası içeren bir e-posta almış olmanız gerekirdi. Ayrıca Brave’den herhangi birinin soruları veya güncellemeleri olsaydı, sizinle e-posta yoluyla da iletişime geçerlerdi. Orayı kontrol ettiğinizden emin misiniz? Ayrıca, bilet numaranızla birlikte buraya yanıt verebilir misiniz? Bunu yaptığınızda, Brave’den bazı kişileri etiketlemeye çalışacağım ve bu sorunu sizin için çözüp çözemeyeceklerini ve BAT’ı alıp alamayacaklarını görmeye çalışacağım.

1 Like

Böyle Bir mesaj geldi, bu mu acaba ?

Your request (152526) has been updated. To add additional comments, reply to this email

Hello,

Thank you for reaching out to Brave Support.

This should now be resolved.

You will now be able to view ads and earn normally as well as verify your wallet if in an eligible region. Please note it may take up to an hour to process. Any missed payments will roll over into the next payment period.

O mesajdan önce de
Thank you for reaching out to Brave Support.

Would you mind sharing a screenshot of your Wallet ID which can be found here brave://rewards-internals/?

istediler. Bende Uphold cüzdan adresimin ekran görüntüsünü alıp paylaştım. Sonra yukarıda ki mesaj geldi.
Çok teşekkürler yardımınız için

Harika, kendi taraflarındaki sorunları çözdüklerini ve BAT’ınızı almanız gerektiğini söylüyorlar gibi görünüyor.

Great, it sounds like they are saying they resolved things on their end and you should be receiving your BAT.

1 Like

Aynen kendi bat miktarlarımı aşağı yukarı hesaplarım, zaten fazlasında gözüm yok, kazandığımı alsam bana yeter. O zaman yatırırlar mı ki. Geçen ay da gitti, bu ay da gitti ödüller. Yeni reklam ödülleri de vermiyor. Bakiyelerim sıfırlandı.

Evet, yatırmaları gerekir. Açık olmak gerekirse, tarayıcınızda talep edilmek üzere gelecektir. Şu anda Türkiye desteklenmediği için herhangi bir Uphold’a veya başka bir yere gitmeyecektir. Bunu bildiğinize ve anladığınıza inanıyorum, ancak bunu görebilecek başka herkes için söylemek istedim.

Söyleyecek ekstra bir şeyi olması ihtimaline karşı @SaltyBanana’yı etiketliyorum. Bilet numaranızın 152526 olduğunu görüyorum. Görünüşe göre kaçırılan ödemelerin bir sonraki aya ekleneceğini söylüyor. Sadece bunu doğrulayıp doğrulayamayacağını veya sizin için ne cevap verebileceğini görmek istiyorum.

Yes, they should deposit. Just to be clear, it will arrive to be claimed within your browser. It won’t go to any Uphold or anything since Turkey is not supported at this time. I believe you know and understand that, but I just wanted to say it for anyone else who might see this.

I’m tagging @SaltyBanana in case he has anything extra to say. I see your ticket number is 152526. It looks like it said any missed payments will appear added to next month. I just want to see if he can confirm that or what he can answer for you.

1 Like

Merhaba @fatihkurt88

Bu ileti dizisinde paylaştığınız bilgilere göre, sorununuz Destek Temsilcilerimizden biri tarafından ele alındı ve başka bir işlem yapılmasına gerek yok.

Son ödemede eksik olan tüm ödüller size akredite edilecektir ve bir sonraki ödeme döngüsünde kullanabileceğiniz bir talep düğmesi görmelisiniz.

Şu anda sabrınızı rica ediyor ve bir talep düğmesi alırsanız gelecek ayın ödeme döngüsüne dikkat etmenizi rica ediyoruz.

Gelecekte sorun yaşarsanız, lütfen yardım için Destek Formumuza bir bilet gönderin.

Teşekkürler!

(Bu konuyu kapatıyorum)


Hi @fatihkurt88

From what you posted in this thread, your issue has been addressed by one of our Support Agents and no further action is required.

Any rewards that were missing from the last payout will be accredited to you and you should see a claim button available to you in the next payout cycle.

At this time, we ask for your patience and keep an eye out for next month’s payout cycle if you receive a claim button.

If you ever experience issues in the future, please submit a ticket to our Support Form for assistance.

Thanks!

(Closing this thread)

2 Likes