Website not working as it should

bug
#1

The following website is not working as it should. Webpage not showing all elements. Still workable though.

Again no problems with the stable version.

1 Like
#2

@utts,
What elements arent displaying? Could you share a screenshot of the page as it displays in Brave?

#3

@Mattches
Here the screenshots:

#4

@Mattches

Just reporting that since this morning I’m having the same issue with latest stable.
Version 0.63.48 Chromium: 74.0.3729.108 (Official Build) (64-bit)

Regards.

#5

@Mattches

Update:

Found a temporary fix, disable shield Ads and trackers.

It should have been obvious but as it was working on previous stable version I did not think of it.

#6

Thanks for bumping this.
Yes, I found that myself and forgot to reply, that’s my bad.

I’ll file this site as a web compat issue. Thanks for your assistance.

#7

Hi, I came to the support section to report a website not loading properly due to Brave Shield, but I saw this thread and I decided to post it here.

So, the website not working is : https://www.wuxiaworld.com
Brave Shield Options:
BraveShield
It can be seen that css elements are being blocked:
AdsBlocked
Website with Brave Shield:


Website without Brave Shield:

This is on a Windows 10 Machine, Brave version is: Version 0.63.48 Chromium: 74.0.3729.108 (Official Build) (64-bit)

#8

@Mattches,
You are welcome.

@popabogdan
You may disable ads and tracker blocked on the site you mention, as I did, for the time been.
Surely Mattches will file the site as he did for mine.

Cheers.

1 Like
#9

@Mattches

Reporting another website not working on Brave Stable.
https://www.worldtimezone.com/

Maps are not showing: