Uphold Hesabı bağlantı sorunum

Merhabalar, Bilgisayarımdan uphold bağlantısı yapmak istediğimde bu hata iletisini alıyorum.

Sanırım bu hata iletisi için hala çözüm bulunamadı ?

I guess still no solution found for this error message

su an benim de ayni sorunum var, cozebildiniz mi siz?

1 Like

Burada da sordum soru, maalesef kayda değer çözüm hala bulamadım. Hala Bat ödüllerim yanıyor. Bağlantı problemi yaşıyorum.

https://creators.brave.com/sign-up adresinden Creators hesabı açıp, twitter ve youtube adreslerimi bağlantıladım. Creators üzerinden daha önce de uphold bağlantısı kurmuştum. Şu an youtube ya da twitter hesabım üzerinden kazandığım ödülleri bağış yaparak gönderim sağlıyorum. Henüz uphold hesabıma geçiş yapmadı ama ödüller yanmaktansa en azından cüzi bir miktar kesinti yaparak creators hesabına atıyorum. Bakalım oradan uphold hesabıma geçiş yapacak mı.

Sınırlı uphold işlemini, Uphold hesabına giriş yapıp, Soldaki 3 nokta bulunan menüye girip oradan Security sekmesine girdim. orada alt kısımlarda selfy resim çekmem gereken bir alan vardı. Onu tıklayıp selfy resim gönderimi yaptım, bir kere kabul etmedi ikinciyi tekrar çekip gönderdim ve kabul etti. Artık “Sınırlı uphold işlem hatası” almıyorum. Şimdi cihaz limiti ulaşıldı hatası geldi ,hata eksik olmuyor maşallah. Adam akıllı bir bağlantı kuramıyorum bilgisayarlarımla.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.