Facebook not loading

Description of the issue:

When I try to visit Facebook main site Brave browser does not show it at all. There are no error messages it’s just stuck.

When I visit facebook in a private window I can see it okay and login okay with no issues.

This also affects my website as I have comments by Facebook on there and it doesn’t load fully.

I have deleted cache and cookies and all that jazz but nothing seems to work.

This only started about 5 days ago. I have been making do with going to the private window.

Brave browser Version
Version 1.17.73 Chromium: 87.0.4280.67 (Official Build) (x86_64)

Hello @StevenA

when you cleared cache/cookies did you choose all time

could you disable all extension and see if it work

hope that help and have a nice day :slight_smile:

2 Likes

Hi mate

thanks for replying

I choose ‘All time’ when clearing.

I have disabled all extensions and it’s still not working unfortunately.

1 Like

you very welcome
could you try also to clear site and shield setting
hope that help and have a nice day :slight_smile:

1 Like

Hi @StevenA,
Can you send us a screenshot of your Shield settings while you’re on facebook?

1 Like

I seem to have the same issue: When I try to connect to facebook.com, it never connects and there is the spinning circle next to the words “New Tab”. I have cleared browser data for all time and disabled extensions.

This started yesterday. I am unaware of any changes I have made.

Version 1.18.70 Chromium: 87.0.4280.101 (Official Build) (64-bit)
Windows 10

Hello @rvosatka

try to check it in private mode

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.