Brave doesn't recognize Mac keyboard shortcuts?

NOTE: Any “one-liner” or topics requesting support or reporting bugs that do not make an effort to include as much of this information as possible will not be responded to. Repeatedly posting as such is grounds for banning._
Please try to adhere to this template when reporting bugs. If you think you don’t need to fill out every section in the template fill out as much of it as you can and please be as descriptive as possible when posting.
<---------Delete this line and everything above before posting---------->

Description of the issue: I have a Mac shortcut that turns off my screen. It was created from System Preferences --> Keyboard --> Shortcuts --> Services --> and it activates an Automator quick action that turns off my screen.

Currently it is set to Command-Shift-F10. It works in many apps. However, it only works in Brave if I first go to Brave and then hover over Services, where my Quick Action appears. Then the shortcut works. Otherwise it doesn’t.

Steps to Reproduce (add as many as necessary): 1. 2. 3.

Just open Brave, and use a shortcut like the one above. It won’t work, even though it works in other apps.

Actual Result (gifs and screenshots are welcome!):
Nothing happens unless I first follow the above steps with the menu.

Expected result:
Shortcut should work.

Reproduces how often:
Every time.

Operating System and Brave Version(See the About Brave page in the main menu):
OS X 10.14.6
Brave Version 1.13.82 Chromium: 85.0.4183.83 (Official Build) (64-bit)

Additional Information:

Hrm… somehow the problem seems to have gone away. I’m not sure why. Maybe it was my computer? I don’t know.