Not receiving ads anymore | Publisher info not found

Hello,

I’m not receiving ads anymore.

The logs are filled with the following:

[08 oct. 2021, 9:26:01,7 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 9:43:54,1 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 10:04:43,2 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 10:32:51,6 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 10:33:31,6 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 10:37:33,8 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 10:52:32,5 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:15:38,7 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:15:55,1 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:16:00,1 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:16:18,2 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:16:26,2 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:24:36,7 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:25:17,9 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:26:11,0 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:26:17,2 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:26:40,2 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:26:52,9 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:27:17,8 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:27:45,0 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[08 oct. 2021, 11:27:54,7 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found

[09 oct. 2021, 11:59:23,2 AM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[09 oct. 2021, 11:59:34,0 AM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found
[09 oct. 2021, 12:30:51,1 PM:ERROR:publisher.cc(774)] Publisher info not found

What can I do ?

Regards

i am having similar issues too, none of the moderators are replying

This seems to be a problem from months now.