How much time I need verified creator

My web site is canerkosedag.com
It s still unverified.
How much time does it need become verified?

1 Like

Thanks for writing in. When did you add the channel? Sometimes it can be a couple of days before it shows as verified.

Siteniz doğrulanmış. Hayırlı olsun. By the way @steeven , can you check the dm I sent you?

Evet doğrulandı. Fakat bir anlamı kalmadı. Uphold veya gemini hesabını bağlayamıyorum. Çünkü TR desteklenen bölgede değil.

Twiter dan uyardık ancak bizi dinlemediler. Brave tarafından uygun bulunmayan işler yapılınca Türkiye de listeye alınmış. Brave listesine alınma ancak uphold ve gemini gibi borsalara 4 hesap bağlayarak direk gördüğünüz reklamların kazancının size ödenmesini engeller. Yani " Sitenize diğer kullanıcılar tarafından bağış yapılabilir. " Bir içerik oluşturucu olarak bağış kazanarak bat token kazanma " durumunuz etkilenmiyor.

Sitenize bir SLL sertifikası alın çünkü güvenli değil uyarısı görünüyor.

Merhaba, hositngi satın aldığım güzel hostinge bunu dile getirdim. Dedikleri şey şu oldu: siteniz https yönlendirmesine sahip.

Burayı anlamadım ya. Ne demek istediniz tam olarak? Şimdi ben aldığım bağışları gemini ye aktarıp harcayabilir miyim?

Sitenize yapılan bağışlar 5 bat ve üzeri olunca her ayın 13. gününden sonra https://publishers.basicattentiontoken.org/ sitesinde ki yayıncı hesabından Uphold ve gemini hesaplarına ödenir. Ancak hiç daha önceden bağlı olan bir Uphold ya da gemini hesabınız yoksa bu sorun teşkil edebilir. Brave listeye alınma yayıncıları etkilememek üzerine yapılmıştı. Bu konuda sistem hatasına düştüler gibi. @steeven Is there a solution for those who cannot access their Uphold and Gemini accounts despite being a publisher?

1 Like

hem Brave de hem de chrome de güvenli değil uyarısı veriyor. Siteyi aldığınız yere ekran görüntüsü alarak mail gönderin.

1 Like

Şimdi benim hesabımda sorun olup olmadığını anlayabilir miyim yayıncı hesabında yani?

@steeven , is there any solution about this? " Is there a solution for those who cannot access their Uphold and Gemini accounts despite being a publisher? "

1 Like

@steeven cevap verirse öğreneceğiz. :slightly_smiling_face:

Hayırlı günler, bir arkadaşımın da yayıncı sitesi var. Onunda Uphold hesaplarının bağlantısı kesilmiş ancak yayıncı ödemesi almaya devam ediyor. Steven bir cevap verirse daha net öğreniriz ancak işlerin yoğunluğundan dolayı cevap vermezse en kötü Ağustos ayının 13 den sonra yayıncı ödemesi yapılırsa da öğreniriz. :grin:

bu yazıda net bir şekilde açıklanmış. NOTICE: New region restrictions on verifying Brave Rewards with Uphold

yayıncıları etkilememesi gerekiyordu. Bu konuda steven ve diğer üst yöneticilere baskı yapmaya çalışacağım. Ancak ne kadar kararlarını değiştirebilirim bilemiyorum.

Hi Steeven , I lost my 2FA and requested a removal . 2FA was removed and i removed the youtube channel from that creator account which was having 60 BATs and added it to another creator account . where are my BATs Now ??

Hi @KAY9, please DM me the email linked to your Creators account. Thank you.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.