Why is our site not loading properly on Brave browser?

#1

Hi,

we are using Brave for quite some time now and we just love it! However, we have an issue. So on our website (bitcoinbazis.hu) there is a huge wide gap between the logo and between the menu and we can’t figure out why.

This occurs only in Brave browser and since we actively promoting it…it is a bit frustrating because counterproductive if we ask our Readers to switch to Brave but then our site is looking a little bit bad on it…can someone help us please?

I attached an image.

This is getting really annoying
#2

@BitcoinBazis,
First, it seems that you’re still using Brave (muon) 0.25.x. This version is no longer supported and has been replaced by the new Brave Browser (brave-core) 0.60.x and higher.

You should get the upgrade notification. If you not see it, can you try download the new version from brave.com ?

No need to uninstall the current Brave . You can run it in parallel. After you installed the new version, you can import your browser data from prev. Brave.

And recover your Brave Rewards wallet too (if you have any)

Can you try update your Brave and see if the issue persist?

Thanks
:slightly_smiling_face:

#3

Hi,

you solved it! Thanks :slight_smile: Thanks a lot and sorry for not thinking on such an obvious answer. :slight_smile:

#4

Oh, by the way, is it a common issue, that if I wanna use Google Analytics, then I get an error message?

"# Internal error. Please try again later.

Analytics has encountered an unexpected condition and cannot fulfil your request."

closed #5

This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.