Video player stops when I try to adjust the volume or use any other video control

If I am playing a video on any site, when I try to use the volume control or any other video control, the video stops playing. I can re-start it by clicking the “Play” arrow again. Doesn’t happen on the same computer with Chromium, Chrome or Firefox.

Play a video on a Linux Mint 20 machine and try to adjust the volume?

Video will stop playing, when you only wanted to adjust the volume.

Version 1.19.88 Chromium: 88.0.4324.96 (Official Build) (64-bit)

System: Kernel: 5.4.0-65-generic x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 9.3.0 Desktop: Cinnamon 4.8.6
wm: muffin dm: LightDM Distro: Linux Mint 20.1 Ulyssa base: Ubuntu 20.04 focal
Machine: Type: Desktop System: Hewlett-Packard product: HP Compaq Elite 8300 USDT v: N/A
serial: Chassis: type: 3 serial:
Mobo: Hewlett-Packard model: 3398 serial: BIOS: Hewlett-Packard v: K01 v02.05
date: 05/07/2012
CPU: Topology: Quad Core model: Intel Core i5-3470S bits: 64 type: MCP arch: Ivy Bridge
rev: 9 L2 cache: 6144 KiB
flags: avx lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 23146
Speed: 1597 MHz min/max: 1600/3600 MHz Core speeds (MHz): 1: 1597 2: 1596 3: 1596
4: 1596
Graphics: Device-1: Intel Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor Graphics vendor: Hewlett-Packard
driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0 chip ID: 8086:0152
Display: x11 server: X.Org 1.20.9 driver: modesetting unloaded: fbdev,vesa
resolution: 1920x1080~60Hz
OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel HD Graphics 2500 (IVB GT1) v: 4.2 Mesa 20.2.6
compat-v: 3.0 direct render: Yes