Shellshock.io not working with shields (black box seen)

When I am using the website randomly a black box pops up and does not go unless i refresh. (without shields this box would show an ad.)

Exact URL of the website in question: https://shellshock.io/

Did the issue present with default Shields settings? (yes/no) - yes

Does the site function as expected when Shields are turned off? - Yes

Is there a specific Shields configuration that causes the site to break? If so, tell us that configuration. (yes/no): No

Does the site work as expected when using Chrome? - Yes

Brave version (check About Brave): Version 1.61.104 Chromium: 120.0.6099.115 (Official Build) (64-bit)

Just test https://shellshock.io/ no issues here (no delays or warnings). Does it work in private window mode?

played for an hour and did not find an issue in private mode. Any idea why this is the case ?

If using a another adblock/privacy extension may trigger anti-adblock, which extensions installed?

here is the list

try disabling each, refresh shellshock, until it works

disabled all extensions and still having the issue

try testing in a new profile, try in Brave Beta

still seeing the issue

This is wrong I tried it just now and saw the same thing happening. My bad.

any update @fanboynz ?

Is HW acceleration enabled? Which GPU is being used?

HW acceleration is enabled

GPU:
image

@fanboynz hope the pictures answered your question.

@fanboynz any update?

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.