Rendering,DNS and proxy tunnel issues when using Hamachi

performance
#1

72.0.59.35

Description of the issue:
“waiting for tunnel proxy” when using Hamachi/Privoxy. Turns to ERR_CONNECTION_TIMED_OUT trying to load google search page (or any page)
Getting errors: Log Name: System
Source: Microsoft-Windows-DNS-Client
Date: 2/15/2019 8:37:12 AM
Event ID: 1014
Task Category: (1014)
Level: Warning
Keywords: (268435456)
User: NETWORK SERVICE
Computer: MOLLY
Description:
Name resolution for the name www.googleapis.com timed out after none of the configured DNS servers responded.
Event Xml:



1014
0
3
1014
0
0x4000000010000000

2313


System
MOLLY



www.googleapis.com
128
1700000000000000FEC000000000FFFF00000000000000010100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

I am currently uploading a video to youtube. When doing so I can’t open any other web pages. 1 out ofd 19 time it will open. Bittrex beta semi-loaded page says my current browser doesn’t enable rendering for the graph." (slow connection detected it falls back to something different…
javascript vm instance 4.2mb / 6.8mb chromewebdata

Speeds are half with Hamachi/Privoxy proxy on. Change LAN settings to auto config and it works again (amazingly well this time.) I believe it has been getting progressivly worse since Dec, Youtube uploads taking longer and longer.
no extensions,no predictions services, cookies cleared,acceleration off,up to date,
I thought maybe corrupt Him or Priv but Ireinstalled them twice.
Firefox, same proxy settings but no ftp,socks or ssl proxies (and dont use 4 local) Pages load instantly (video still uploading)
Between the 2 browsers I have 15 tabs open and playing music videos on MPC-HC. Firefox still opening instantly

With only a couple tabs open, no uploading or other resources going,turning off all I can in task manager Brave still has trouble loading the “market chart” on Bittrex then the “bid” & “ask” tables below are harder to load. Most times I have to tap say the #5 page button to get it to load then return it to page 1 so I don’t buy/sell off the wrong page AGAIN! lol Sometime they won’t load & I have to reload the slow page.
readded brave in firewall settings.virus sacans services on ,off,on etc, MSCONFIG,micrsft only start/restart,sfc /scanow , dism etc etc etc .Like I said,sometime in Dec. Isn’t that when you switched renderers?

I’ve literally run out of ideas!
oh yeah, I can have Hamaci/privoxy running on my pc I just can’t add them to the LAN proxy page (with auto off of course)

Steps to Reproduce (add as many as necessary): 1. 2. 3.
That may be difficult. To start with I’m tethering off my phone w/ pdanet.

Actual Result (gifs and screenshots are welcome!):
see above, mostly not loading so not many screenshots and I have all extensions off.If a particular screenshot would help let me know. Errors never appear when your trying to take their picture lol
You might try stressing your system resources or limiting you incoming access so it has to work at it then opening a bittrex page like bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-AMP (that 1 slower than the other two I loaded last night.) Then “inspect element”. I haven’t fully figured out how to use/read that yet…too busy but I believe it’s some code issue on those graphs not loading. (maybe on bittrex’s side of things)

Expected result:
slow connection speeds,maybe have to rekoad a page or 2 with video uploading but certainly no webpages.

Reproduces how often:
progressive (i think) since Dec.
Brave Version(about:brave):

Reproducible on current live release (yes/no):
dont know,probably
*Additional Information:
[Win32_BIOS]

[Win32_ComputerSystemProduct]
IdentifyingNumber Name UUID Vendor
X551MA ASUS

[Win32_Processor]
CpuStatus Description ProcessorId
1 Intel64 Family 6 Model 55 Stepping 3 BFEBFBFF00030673

[Win32_PhysicalMemory]
Capacity DeviceLocator Manufacturer PartNumber SerialNumber
4294967296 A1_DIMM0 A-DATA AO1L16BC4R1-BQ7S 00004C09

[Win32_DiskDrive]
FirmwareRevision InterfaceType Model SerialNumber
0002SDM1 IDE ST500LT012-1DG142 S3P20LV9

[Win32_NetworkAdapter]
AdapterType Description MACAddress
Ethernet 802.3 Qualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter
Ethernet 802.3 Realtek PCIe FE Family Controller
Ethernet 802.3 Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter

[Win32_IDEController]
Manufacturer Name
Intel Intel® Pentium® processor N- and J-series / Intel® Celeron® processor N- and J-series AHCI - 0F23
FreePhysicalMemory=3196056
FreeSpaceInPagingFiles=3670016
FreeVirtualMemory=6790612

Rob H.

#2

Sorry,Windows 8.1 pro

closed #3

This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.