Peshendetje mund te me ndimoni

sa kohe duhet te perdoresh brve browser qe te konfirmohen referimet dhe te kem mundesi te terheq para ne android.
une kam 1 muaj 20 dite qe e perdor

@Leorenc,
Konfirmimet marrin 30 ditë siç përshkruhet këtu në Qendrën e Ndihmës: https://support.brave.com/hc/en-us/articles/360025284131-What-do-the-referral-metrics-on-my-dashboard-mean-

Po atehere si ka mundesi qe mua nuk me jane konfirmuar akoma po bej afer 2 muaj

@Leorenc,
Përdoruesi i personit që shkarkoi shfletuesin përmes lidhjes tuaj të referimit duhet të përdorë shfletuesin për minimum 30 ditë – sasia e kohës që ju personalisht përdorni shfletuesin nuk është e rëndësishme. Vetëm ata që i keni referuar.

Po un kam referime qe e kan perdorur per 30 dit perseri nuk ja konfirmuar

@Leorenc,
Nuk ka probleme të njohura me sistemin e referimit / konfirmimit për momentin. Ju lutemi lexoni artikullin që lidha më lart për më shumë informacion mbi atë që kualifikohet si konfirmim.

Behet fjale per android

@Leorenc,
Rregullat për konfirmimet e referimit janë të njëjta me ato në desktop.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.