Open in New Tab not working since last update with some links


#1

Hi,

I used to be able to right-click and choose “Open in new tab”, or middle-mouse-click on ALL links and they would open in a new Tab. But since the last update, some of the links don’t open in new tab. Nothing happens when I attempt to open with either technique.

The links I cannot open are on these pages:
https://forums.eagle.ru/search.php?searchid=16960137

If I left click the links, they do work, but open in the current tab.
(I like to load a bunch of forum threads in new tabs, and then review them after.)

I’m pretty sure it is consistent, not intermittent.

My environment:
Windows 7 64-bit
Brave version 0.19.123

Thanks in advance.
LP


#2

I see a similar issues – Brave is set as the default browser, but links clicked in other applications no longer open in Brave.
When I change the default browser to Vivaldi or Firefox, links clicked in other applications (Tweetium, Slack, Evernote, for examples) the link is opened in the default browser.


#3

Another +1 on this.

Actually mine is worse - I cannot open ANY links in a new tab.
Makes the browser practically unusable.

Mac OS 10.13.1
Latest Brave version from yesterday.


#4

yepp, even with google search result. none of the links work with right-click and choose “Open in new tab”. that was a funny update…


#5

I find that I cannot open new tabs if I already have a number of existing tabs open. However, this number seems to vary.

I begin on this wikipedia page: https://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_Cortez_Masto#U.S._Senate

But cannot right-click on this link: https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Senate_Commerce_Subcommittee_on_Communications,_Technology,_Innovation,_and_the_Internet

My system

Brave: 0.19.134
rev: 316cfa522ffe6a558fe9f2f3f299c0c602dfb691
Muon: 4.5.38
libchromiumcontent: 63.0.3239.132
V8: 6.3.292.49
Node.js: 7.9.0
Update Channel: Release
OS Platform: Microsoft Windows
OS Release: 10.0.16299
OS Architecture: x64


#6

I also have this issue. On a google search result page, I cannot open any link in a new page.


Opening in tabs sometimes not working
#7

Well explained. This still seems like it should be a major priority.


#8

have same issue as well, mostly on Google Search, but sometime on other pages (not reproduceable)
also opened a ticket: Opening in tabs sometimes not working


#9

Do you have Site Isolation enabled in the preferences page under security?


#10

I have not. The issue isn’t fixed although more rare now. Will start using Brave as soon as it is.


#11

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.