Not getting anymore BAT from Brave Rewards

I’ve been opening ads for the last two months but my BAT total has not reflected that. It’s remained at the same amount. Every time I try to claim any new BAT, the claim shows it’s loading for a long time, but it doesn’t actually claim any new BAT. What gives?

Same problem, been trying to reach out to support

1 Like

Good to know I’m not the only one. This is very frustrating. I feel like I’m opening ads for no reason now.

You don’t have to open the ads in order to receive BAT.

Please provide the following basic troubleshooting information, which is needed to help diagnose your issue:

Briefly describe your issue:

What Operating System and Brave version are you using (Menu --> About Brave)?

Is your browser wallet currently verified? (yes/no)

What date did you verify your wallet?

Have you been able to successfully receive payments in the past?

Are you using a VPN? (yes/no)

Are you in a supported region (see here for list of supported regions)?

Does your device pass the SafteyNet check (Android only)?

Have you manually turned OFF Auto-contribute on all of your devices linked to Uphold??

I’ve already submitted this form multiple times

I also have this problem. Brave tells me that I received rewards on May 8th and June 6th but my Uphold wallet says no… ads keep showing up, latest Brave version installed and wallet verified!

I usually got assistance earlier but for this there have been no responses

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.