LastPass extension window blank & Binary version of extension

bug

#1

When opening the lastpass extension icon a blank transparent frame is generated where the log on screen would usually be.

Esc and re clicking brings up the expected window.

Also there is a binary component for the Lastpass extension which installs a binary version of the extension and is required to store files within Lastpass. This has a separate installer that is downloadable, however it doesn’t appear to install on Brave but does on my Chrome browser.

Brave: 0.22.669
V8: 6.6.346.24
rev: 6cda2e84f749e66409e9e3bca63f5796422e7edf
Muon: 5.2.7
OS Release: 10.0.16299
Update Channel: Release
OS Architecture: x64
OS Platform: Microsoft Windows
Node.js: 7.9.0
Brave Sync: v1.4.2
libchromiumcontent: 66.0.3359.117


#2

I experience those same issues. In addition, when LastPass vault is open, everything in it works perfectly - except accessing Chase Bank. I’ve also noted this on a longer thread about accessing Chase Bank, but it should also be noted here. When using LastPass on Safari, Firefox, Chrome, or Opera I have not trouble accessing our Chase account. Because that’s true, I can only assume a fix is needed on Brave. An issue that will likely require Brave and Chase tech/programming teams to work out together.


#3

I am having the same issue with last pass opening to a blank window on the first try.


#4

I believe you’re encountering this issue: https://github.com/brave/browser-laptop/issues/13633

Thanks,
Lauren


#5

I think you are correct Lauren. Thanks for adding to git.


#6