Independent.co.uk: gap left at the top

Description of the issue:

White gap left at the top of the window.

Exact URL of the website in question:

Screenshot of the ad as it appears in Brave

Did the issue present with default Shields settings? (yes/no)

Yes

Does the site function as expected when Shields are turned off?

N/A

Is there a specific Shields configuration that causes the site to break? If so, tell us that configuration. (yes/no):

Any shields, including strict.

Does the site work as expected when using Chrome?

N/A

Brave version (check About Brave):

Version 1.20.110 Chromium: 88.0.4324.192 (Official Build) (arm64)

Okay, this should help. (give it 24-48hrs). Aggressive Ads/trackers in shields may be needed.

Hi @fanboynz also noticed this on Brave:

On Chrome with uBlock Origin, it is filled in:

So not sure if it should be blocked and no gap left, or whether it should show up.

Same whatever filtering settings are used.

Should clean up the site (via Annoyances) I view the above image with/without uBO enabled.

@fanboynz Videos are not working with ad blocking enabled:

@fanboynz any update? The videos still do not work.

I just rechecked from an NZ IP, seems to be working here. Which lists do you have enabled? Does private mode work? @Gigabit

Okay, give it 24-48hrs. no way to avoid the consent message

@fanboynz This seems to be working fine now, many thanks.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.