Extension "Line" doesn't launch since today

Description of the issue:
Starting today, the extension “Line” (https://chrome.google.com/webstore/detail/line/ophjlpahpchlmihnnnihgmmeilfjmjjc) doesn’t launch anymore. It is the only way how to open line on linux and it is the most used messenger in Japan.

How can this issue be reproduced?

  1. install app from https://chrome.google.com/webstore/detail/line/ophjlpahpchlmihnnnihgmmeilfjmjjc
  2. click on the icon
  3. nothing happens (no window opens)

Expected result:
The app to open

Brave Version( check About Brave):
Version 1.45.116 Chromium: 107.0.5304.91 (Official Build) (64-bit)

Additional Information:
Linux mint 19.3
I was able to open it on pure Chromium - Version 105.0.5195.102 (Official Build) Built on Ubuntu , running on LinuxMint 19.3 (64-bit)

1 Like

I can report, that with the same brave version (1.45.116). Line works on LinuxMint 20.3

I got the same problem on Win11 with Version 1.45.118 Chromium: 107.0.5304.91 (Official Build) (64-bit)

Today I’m not able to launch “Line” extension as well.
Re-installing won’t help at all.

Version 1.45.123 Chromium: 107.0.5304.110 (Official Build) (64-bit)

You should mention on what system. The whole point is that on the latest linux os it works. On mint19 and seams like win11 it doesn’t. Weird. If its really broken even on an up-to-date Windows, somebody has to really fix this.

Finally I got it working! Just change the display scale setting. The default is 150%, I change it to 125% and it works.

Today it started to work for me as well!
I don’t think it has anything to do with scale as timshyu mentions. It launched for me with totally empty window and I had to verify with phone-app, as if some config files were purged. Not sure what happened, probably a recent update, but works again!