Embedded video is not play in new update!


#1

when i update my brave browser every site have embedded video does not work.
like video on brave.com
pls help me & thanks for your kind support

Brave: 0.21.24
V8: 6.5.254.36
rev: 19c78a1624118e344852c4c0f44c0d45be841b5f
Muon: 4.9.3
OS Release: 17.4.0
Update Channel: Release
OS Architecture: x64
OS Platform: macOS
Node.js: 7.9.0
Brave Sync: v1.4.2
libchromiumcontent: 65.0.3325.162


#2

I have this same issue. Embedded videos don’t load, they only display the preview image. They are unclickable with shields up or down, and appear to be still images.
Captcha has the same issue.

Brave 0.21.24
V8 6.5.254.36
rev 19c78a1
Muon 4.9.3
OS Release 6.1.7601
Update Channel Release
OS Architecture x64
OS Platform Microsoft Windows
Node.js 7.9.0
Brave Sync v1.4.2
libchromiumcontent 65.0.3325.162

#3

Do you have ‘Strict Site Isolation’ enabled? If so, try disabling that and see if it helps.

Lauren


#4

I was having the same issues within both Chrome and Brave Web browsers. Embedded videos were not playing even though I could hear the audio and see the progress bar of the video advancing. Sites like Youtube.com however were functioning.

The issue is caused by the following setting:
" Use hardware acceleration when available "

Go to the advanced section of the settings menu in Brave. ( Or you can cut and paste the following in the address window: about:preferences#advanced )

Disable and restart the browser and visit a site with embedded video and it should now work.

Hope that helps.


#5

I found this suggestion in a topic you replied to regarding Captcha doing this and toggled it back to off and it’s been working so far. :slight_smile:
I’m currently keeping an eye on it to see whether it also solved my closing/crashing problem as described here:


#6

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.