Dev Builds Only - If a site isn't working nicely for you make a comment with the address - web compatibility megathread

There are two website I see that do not play nicely with the dev build of Brave.

  1. https://www.tradingview.com/ when looking at the charts the boxes within the indicators flash or do not appear.26%20PM

  2. https://www.bitmex.com when in bitmex the boxes either flash or do not appear kind of like the problem with trading view. Seems to be just an issue with tiny check boxes on alot of websites! I have tried turning the shield off and that does not fix the problem either!18%20PM

1 Like

Address - https://www.navyfederal.org

Problem - Entire page is blank.

Shields off result - Works properly if “Ads and Tracking” are allowed.

Spotify Player

Warning message: “Enable playback of protected content in your browser”

“Allow site to play protected content” is enabled in Brave.

Address: https://drive.google.com

Problem: When highlighting files and then selecting Download, it’ll go through its “Zipping files…” and then when they’re ready to download, it gives you the “Are you sure you want to leave this site?” dialog:

It does redirect to a different domain than drive.google.com to retrieve the zipped files, but I’m not sure why Brave thinks I’ve made changes on that page…

Shields off result: Still happens.

Site: https://www.youtube.com
Problem: “Fullscreen is unavailable”
Shield off: Unresolved
Issue seems to be intermittent.

Site: https://www.capitalone.com
Problem: No webpage is displayed.
Shield off: Site appears normally.

Site: https://www.hulu.com
Problem: After initial sponsor video or Hulu statement, video attempts to load main feature but errors with code “3001. Please ensure your browser is supported” (Resolved by Widevine install and browser restart).
Shield off: Unresolved.

Site: https://www.netflix.com
Problem: Videos errors and message indicates to check Widevinecdm component, which is not located in chrome://components. In fact, all of those components have an update error.
Shield off: Unresolved

Looking at the above feedback about Spotify, it seems protected content setting doesn’t enable widevinecdm. I refreshed Netflix and the Brave popup about Widevine came up, from which I hit the link to download. Refreshed Netflix again, still didn’t work. Went back to components page, saw it listed and hit update. It successfully updated and now Netflix is working. Hulu is still a no go though. EDIT: Scratch that, Hulu just required a browser restart. Now works.

Site: skillshare.com
Unable to log in using google account even if brave shield is turned off.

I get this problem on numerous sites: Check boxes and radio buttons while display blank (invisible) or flash into view and out, or what feels like disappear on mouse over or pressing.

Sometimes the whole thing settles down (as if there’s some redrawing routine that finally draws these without them being drawn over) but often the site is just no usable (or you don’t even see the option).

This should be fixed on the beta. Mind installing beta and giving it a go? Keep in mind Beta/Dev will have different profiles so you will still be able to use the existing profile as it is

It is working in the beta. Bit confused: I thought the Dev was bleeding edge, and beta less so… but you’re saying it’s the other way around?

Not really. Dev is still bleeding edge. Beta is more stable than Dev which will eventually become release. What ever fix is in beta will also be in Dev but chances of things breaking in Dev is more compared to Beta.

Address: http://www.dishanywhere.com/

Page comes up but cannot log in

Address: https://www.usatoday.com/

Click on a link, spinning icon, click on refresh and the page appears.

I’m using Brave Dev Build Version 0.57.3 Chromium: 70.0.3538.67 (Official Build) dev (64-bit) on macOS Mojave 10.14.

Address: https://kite.com

Problem: Lands on an error page.

Shields off results: Page loads fine!

WWW.fore factory.com give me some concerns

Address: https://medium.freecodecamp.org/what-is-an-api-in-english-please-b880a3214a82

Problem: Unable to follow users (by clicking the the ‘Follow’ buttons). Nothing happens.

Shields off result: I’m able to follow users.

Maybe a problem. BBC Iplayer (UK). Any iplayer show, say this one.

If I load this page and then move away from the tab for a while, when I return to the tab and press play (am logged into iplayer acc) the show starts to play but there is no pause button or timeline bar, no transport controls or buttons along the bottom of frame. The show plays fine but cannot be stopped or timeline scrubbed. Page refresh fixes this.

Happens in brave Dev, and happening in just Brave Dev as far as I can tell.

Latest build and has been doing it for a week or two back in the builds.

Have shield on, ads and tracking, https, 3rd party cookies, and either 3rd party device recognition blocked or full option.

Just Stylus extension installed and working.

Address - https://transportnsw.info/alerts#/train

Problem - I can not see live RSS feed

Shields off result - I am able to see RSS feed

Address - https://www.cnbeta.com/

Problem - The picture does not show up

Shields off results - Working.

I did I search of ‘coinvest’, and found no information pertaining to this issue.

The address is https://vault.coinve.st/

issue- the ‘Details’ Button towards the bottom of the page doesn’t do anything. When I open it in a new tab, I got a blank screen with “about:blank#blocked” in the search bar.

Shields off result - same issue; no change.

1 Like

Address - twitter.com/mobile (Which also is the twitter redesign)

Problem - Right-click is delayed

When I right-click in an empty space it takes about 1 second to open the context menu, when I right-click on an image it takes up to 3 Seconds.

Shield off results - same issue

Hardware acceleration off result - same issue

1 Like

Address - https://github.com/join

Problem - Captcha is not clickable and looks weird

Shield off result - Solves the problem