Can't watch videos in BETFAIR website with FLASH

NOTE: Any “one-liner” or topics requesting support or reporting bugs that do not make an effort to include as much of this information as possible will not be responded to. Repeatedly posting as such is grounds for banning._
Please try to adhere to this template when reporting bugs. If you think you don’t need to fill out every section in the template fill out as much of it as you can and please be as descriptive as possible when posting.
<---------Delete this line and everything above before posting---------->

Description of the issue:
I can’t use FLASH in Betfair site.

I click in the icon at URL address, “The plugin is blocked”.

I click RUN FLASH THIS TIME. Then I click “Click to enable Adobe Flash Player”.

Then a message appear: “Run Flash?” ALLOW - BLOCK

I click ALLOW.

Then the icon appear AGAIN at URL address, “The plugin is blocked”.

I click in the icon, then RUN FLASH THIS TIME.

Then I click “Click to enable Adobe Flash Player”.

Then the message appear AGAIN: “Run Flash?” ALLOW - BLOCK

It block again.

I get all the SHIELDS down.

But it doesn’t work.

I’m tired. I’m returning to Chrome and Firefox.

Steps to Reproduce (add as many as necessary): 1. 2. 3.

Actual Result (gifs and screenshots are welcome!):

Expected result:

Reproduces how often:

Operating System and Brave Version(See the About Brave page in the main menu):

Additional Information:

@eliaspatrickjr,
Can you provide the exact address to which website you’re referring to? Betfair did in fact behave strangely for me but in different ways than you described. If you can provide some additional details behind your issue I’d be happy to help.

https://www.betfair.com/exchange/plus/football/market/1.160905695

This game is happening now.

The video supposed to be here: https://www.betfair.com/exchange/plus/pop-out-live-stream/29391350?feedType=liveVideo

@eliaspatrickjr,
Thank you for the additional info, but I think I’m a bit confused.
The links that you sent me work without issue in Brave under default Shields settings. Is there something I’m not seeing on the screen that should be functioning differently?

Here’s what’s happening in my browser:

So, it’s impossible to use flash in Brave, right?

I do not recommend it.

I’m backing to use Chrome and Firefox.

:expressionless: