Can't log into ebay, gives CAPTCHA and then repeats

NOTE: Any “one-liner” or topics requesting support or reporting bugs that do not make an effort to include as much of this information as possible will not be responded to. Repeatedly posting as such is grounds for banning._
Please try to adhere to this template when reporting bugs. If you think you don’t need to fill out every section in the template fill out as much of it as you can and please be as descriptive as possible when posting.
<---------Delete this line and everything above before posting---------->

Description of the issue:
I have never been able to log into ebay when using the brave browser, it prompts me for a CAPTCH which i fill in, and then it just repeats the request

Steps to Reproduce (add as many as necessary): 1. 2. 3.
Try and log into ebay https://www.ebay.co.uk/ click, signin, type email and password, CAPTCHA appears, fillin and fail…

Actual Result (gifs and screenshots are welcome!):

Expected result:
To be signed in

Reproduces how often:
100% fail rate for me

Operating System and Brave Version(See the About Brave page in the main menu):
OSX Catalina: Version 1.9.72 Chromium: 81.0.4044.138 (Official Build) (64-bit)

Additional Information:

1 Like

I’m on the same version of Brave, but on Windows 10. I’m having the exact same issue.

Hi @Stiviepoops ,
What are you Shield settings for ebay?
Can you try enabling all cookies allowed and signing in again?

Hey, thanks for the suggestion. It turned out to be a combination of cookies and fingerprinting protections. When i changed it to block only cross site fingerprinting the issue resolved. thanks!

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.