Can't log in to Citi (bank site)

Description of the issue:
I can no longer access my Citi account in Brave as of yesterday. It was working fine before for probably a year continuously. The site continues to work fine in mobile Chrome.

Steps to Reproduce (add as many as necessary): 1. 2. 3.

  1. citi.com
  2. Click Sign On
  3. Enter username and password
  4. Click Sign On

Actual Result (gifs and screenshots are welcome!):


Error is briefly shown for half a second.

Trouble signing on? Select “Forgot User ID or Password”.

This error can also come up if you enter a wrong password, but it’s happening with the right password, specifically in Brave. Then Brave browser gets redirected back to citi.com (which doesn’t happen on mobile Chrome with wrong password). (Rinse and repeat)

Expected result:
Can use site, e.g. to pay my credit card, in Brave

Reproduces how often:
It worked randomly once last night after not working earlier. Out of all attempts the past 2 days, this bug occurred on about 19 out of 20 attempts, those being with a carefully-typed, correct password.

Operating System and Brave Version(See the About Brave page in the main menu):
Brave 1.52.130, Chromium 114.0.5735.198
Android 9; Build/47.2.A.11.228

Additional Information:

Can you test in Brave Beta? @417co2

Or try adding this into brave://adblock ||content22.online.citi.com^ and the reload the citi website.

Thank you for the suggestions. Spent some time trying them.

Tested Brave - Beta 1.57.1, Chromium 115.0.5790.56

Additionally, tested both the original version and this beta version while using the adblock custom filter mentioned.

Unfortunately, these did not fix the problem. I still can’t get in.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.