Bug: Tab: Move: Creates New Window or Doesn't Move Tab Instead Of Moving Tab (Windows 10)

windows
bug

#1

Saturday, 2017/10/28 @ 03:48 PDT

Bug: Tab: Move: Creates New Window or Doesn’t Move Tab Instead Of Moving Tab (Windows 10)

After updating Brave to the newest version, moving a tab, or dragging a tab, within a window quit working. Now, when attempting to move a tab, or drag a tab, Brave either creates a new window with the moved tab or doesn’t move the tab.

I attempted to attach a screen recording, that I created using LICEcap, of the bug, but your forum software would not allow me to upload the screen recording, with a size of 3954 KB, because “Sorry, the image you are trying to upload is too big (maximum size is 3072KB), please resize it and try again.” I am unable to reduce the size of the recording because my laptop has a 4K display.

============================================================

Steps to reproduce the bug:

  1. Execute Brave. Brave appears with one or more windows.
  2. Create a new window or use an existing window.
  3. In the window make sure that at least two tabs exist, in which each tab displays a different web page.
  4. Create a new tab. The new tab appears at the right end of the tab list.
  5. Using your mouse or touch pad attempt to move the new tab, or drag the new tab, to between the two existing tabs.

*** Bug: Either Brave creates a new window with the moved tab or Brave doesn’t move the tab.
*** Expected: Brave puts the moved tab between the two existing tabs.

============================================================

About Brave:

Brave: 0.19.70
rev: d4b94c6215bb130250fe5245787a5884dc9b51fe
Muon: 4.5.9
libchromiumcontent: 62.0.3202.62
V8: 6.2.414.32
Node.js: 7.9.0
Update Channel: Release
OS Platform: Microsoft Windows
OS Release: 10.0.15063
OS Architecture: x64

============================================================


#2

Thursday, 2017/11/02 @ 18:46 PDT

I just updated to the most recent version, v0.19.80, of Brave. The most recent version’s release notes do not mention this bug. I observed that this bug seems to have gone away.

============================================================

Brave: 0.19.80
rev: 7d07299a5d462d3c9ae32cfbfbe7296cc57c89b9
Muon: 4.5.13
libchromiumcontent: 62.0.3202.75
V8: 6.2.414.36
Node.js: 7.9.0
Update Channel: Release
OS Platform: Microsoft Windows
OS Release: 10.0.15063
OS Architecture: x64

============================================================


#3

Thanks for confirming the issue is gone @rxycf.

Will closing this thread for now. Feel free to open a new one if you face another issue. :slight_smile:


#4