Brave farklı cihazlarda bağlantı problemi

Brave tarayıcısını iş yerimde 3 bilgisayarda, evimde 1 masaüstü bilgisayar ve 2 laptop bilgisayarımda ve de 2 cep telefonumda kullanıyorum. Fakat ödüllerimin çoğu verilmedi. Cihazlarımı bağlayamıyorum. Ayrıca uphold cüzdanıma da bağlantı yapamıyorum. Daha önce başvurular yapmama rağmen hakkettiğim ödüller verilmedi. Tek bir hesapta tüm cihazlarımı bağlayabilir miyim.
Teşekkürler.

1 Like

Depends on what region you are from. If you are from any lsited at

then you can connect to Uphold / Gemini and all your rewards from all devices will be sent there.

But if you’re not from a supported region, you simply can’t connect to Uphold / Gemini. And will have to manually claim them. But this is changing from Brave version 1.48.X onwards, you will have to compulsorily connect to a custodial to earn BAT rewards, if in unsupported region then simply out of luck till they bring back your region for uphold / gemini or just bring a new custodian for your region.

1 Like

Ben Türkiye’denim. Bölgemde Uphold desteği mevcut fakat sadece 1 cihaz kullanabiliyorum. Diğer bilgisayarlarım ve telefonumdan bağlantı yapamıyorum.

Follow steps at

Artık hem ödüllerim verilmiyor hem de hesabımı bağlayamıyorum. Kazandığımız ödülleri aylardır vermediniz.

Ben iş yerimde 2 bilgisayarda, Evimde 3 bilgisayar ve 2 adet telefonumda brave kullanıyorum. Hepsinde ayrı ayrı bağlıyorum. Fakat sadece 1 tane cihazım giriş yapıyor. Diğer cihazlarım bu hatayı alıyor. bütün cihazlarıma tek bir hesap açıp bağlama imkanım var mı?

Bugün 3,5 Bat ödül hesabıma geldi fakat uphold cüzdanım bağlanmadığı için Creators dan gönderim yaptım fakat ondan da komisyon kesiyor malesef.

Ocak ödüllerim geldiğini söylüyor. Fakat hiçbir ödül alamadım. Ödüllerim yakıldı yine. Çünkü yine upholod cüzdan hatası var.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.