A site is not working / not showing images / not allowing me to log in


#1

Troubleshooting Site issues

If a site isn’t working, check the following before opening an issue:

  1. Click on the shield (lion icon in the upper-right), and check your settings. Make sure that ‘Block Scripts’ is off.
  2. In some cases, especially when you want to log in using another site (Facebook and Google are a few examples), you will need to ‘allow all cookies’ Under cookie control.
  3. If the issue still persists, please click on the shield and try the Shields Down toggle.

UPDATE!
I’ve added a handy-dandy video to which explains some more about the shield settings here:


Brave Won't Allow Ebay to open
Medium.com publications cause sign out
Desktop Windows 10 64 bit Casino games only run spasmodically
MobyMax (www.mobymax.com) Problems with Brave
Medium.com publications cause sign out
Filestack - Unable to upload image
[Closed] Brave not allowing Facebook posts or any website posting
Datacamp - web consoles
Save & Close button not working
Login issues with pop-up boxes
No player controls on blogtalkradio.com
Welcome to community.brave.com
#9

Originally written by @clifton

If you’re experiencing an error, let’s try a few troubleshooting steps:

Try going into Shields Down mode

  1. Click the Brave logo in the top right to bring up the Site Shield Settings modal
  2. Toggle the site from Up to Down
  3. The page should reload itself (if it doesn’t, refresh the page manually)

If this works and you don’t want to leave shields off, consider turning them back on and then disabling features one at a time. For example, fingerprint protection is a great feature, but it can cause problems with some websites.

Check the development console

You can bring up the developer console to see if the page you’re running has any JavaScript errors which are causing the page to fail.

  • On Windows, you can bring this up with F12
  • On macOS, you can bring the tools up with Command+Option+I

If you’re using a dev channel build, you can open a console that will show application output (errors initializing electron, etc). This can be brought up with Shift+F8.

Let us know about it

There are always bugs creeping out there and we’ll do our best job to address them :smiley:

  • Go to the search center to see if there’s already an issue reported for the site you’re having problems with.

  • If there is already an open topic:

    • Sometimes folks will describe a work-around. This might help you get back up and running!
    • Give it a +1 or leave a comment letting us know. This helps us not only know about the issue, but how the problem impacts you.
    • Consider sharing specific details. Does the problem happen all the time? Are there any errors in the browser’s developer console? Do you have a screenshot that might be helpful?
  • If there is NOT an open topic:

    • Let’s create a new topic :smiley: Having a topic helps us become aware of the incompatibility so that we can start to look at understanding and fixing the issue.
    • When you create a topic, let’s make sure we capture the following info
      1. Tell us your Brave version.
      2. Tell us your operating system version (Windows 7, OS X 10.11.6, Ubuntu 16.04 for example).
      3. Tell us the Shield settings you have for the particular site (click on the lion icon in the upper-right to find out).
      4. Give us step-by-step instructions on how to repeat your issue.
      5. If possible, you may wish to include a screenshot or recording of the issue (Licecap is totally free to use http://www.cockos.com/licecap/).
    • Please do not share personal information (phone number, home address, etc.)